SALLAND – 20, 21 en 22 augustus vormen drie landgoederen van Stichting IJssellandschap het natuurlijke decor voor de muziektheatervoorstelling De Held.

De Held is het verhaal van een kleine muis die tegen wil en dank in een avontuur van mythische proporties terecht komt. Jaap Slagman (verteller, spel) en Fleur Dikken (cello) nemen hun toeschouwers al spelend, vertellend, zingend en knarsend mee op zijn fantasievolle heldenreis. Als publiek raak je er net als de muis in verstrikt, ga je bijna ten onder, maar kom je er lichter en veranderd uit.

Met medewerking van IJssellandschap, Hotel Gaia (Diepenveen), Kasteel de Haere (Olst) en Kulturhus de Spil (Lettele) kan deze unieke voorstelling deze zomer gespeeld worden op drie wondermooie plekken midden in de natuur. Zo is de Held een totaalbeleving, waar bezoekers worden ondergedompeld in het verhaal én het landschap. De voorstelling is geschikt voor volwassen en kinderen vanaf 6 jaar.

Data en locaties:

20 augustus om 16:00 en 20:00 | Landgoed Nieuw Rande, Hotel Gaia, Diepenveen

21 augustus om 14:00 en 16:00 | Landgoed Oostermaet, Spilbos bij de Spil, Lettele

22 augsutus om 12.30 en 14:00 | Landgoed de Haere, Kasteel de Haere, Olst

Reserveren (verplicht) via: reseverendeheld@gmail.com. Voor meer informatie zie  www.slagmanproducties.nl of www.ijssellandschap.nl

Vorig artikelDoelman Warner Hahn naar Go Ahead Eagles
Volgend artikelHet Deventer Nieuws met vakantie