DEVENTER – Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met doelman Warner Hahn (29). De kersverse Surinaams international tekent een contract voor één seizoen in De Adelaarshorst.

De Rotterdamse doelman kwam de afgelopen jaren uit voor onder meer FC Dordrecht, PEC Zwolle, Feyenoord, sc Heerenveen en Anderlecht. Waarom nu de stap naar Go Ahead Eagles? “Eigenlijk is het de afgelopen week heel snel gegaan”, zegt hij. “Ik had een goed gesprek met de trainer en technisch manager. Natuurlijk kende ik de club al, onder meer van de wedstrijden die ik tegen ze heb gespeeld. Het mooie is dat dat altijd vijandige wedstrijden waren, vanwege de rivaliteit met FC Dordrecht en bovenal PEC Zwolle. Dat vond ik alleen maar positief: Go Ahead Eagles heeft een geweldige aanhang, een mooi stadion en een goed veld.”

Vorig artikelMishandeling nabij station Colmschate getuigen gezocht
Volgend artikelBijzonder muziektheater op bijzondere locaties