DEVENTER – De ouwe Hekkert is de bijnaam van de camera die sinds de jaren 30 van de vorige eeuw onderdeel is van Foto Hekkert van de eerste fotograaf D. Hekkert. Hij staat als pronkstuk weer in de etalage van de winkel op de nieuwe locatie in de Lange Bisschopstraat.

Ook Ferdinand de Beus verhuist nog even mee om zijn carrière van 50 jaar fotografie te verlengen met enkele uren per week en het team een goede start te geven op de nieuwe locatie.

Er zijn zoveel ontwikkelingen geweest in de fotografie. Maar naast de digitale fotocamera, en foto uit de mobiel is het nog altijd mogelijk om een fotorolletje te ontwikkelen en af te drukken. Tevens is er een ruim assortiment foto lijsten om de mooie herinneringen een goede plek in  ieder zijn interieur te geven.

Fotograferen is helemaal terug van weggeweest. Mensen hebben t.g.v. de coronaperiode een andere vrije tijd besteding. Fotografie laat je mooie onderwerpen op een ander manier zien. En is nu weer een populaire hobby van fotograferen met een analoge camera tot het digitaal bewerken van foto’s.

Kom gerust eens langs in de winkel aan de Lange bisschopstraat 8 of bezoek de website

Vorig artikelDeventer Zomercampagne is zichtbaar in Deventer, Diepenveen, Bathmen, Lettele en Schalkhaar
Volgend artikelCaravan verwoest door brand op de vijfhoek