DEVENTER – Go Ahead Eagles en Wemessage heten je van harte welkom op de nieuwe website van de club. Een week voor de competitiestart in het Home of Football, is ook het digitale thuis van Go Ahead Eagles klaar voor de Eredivisie!

Samen met full service web- en marketingbureau Wemessage uit Deventer is bijna een jaar gewerkt aan een complete metamorfose van de website. Waar de vorige website werd gelanceerd aan de vooravond van het Europa League-avontuur in 2015, is er ook nu natuurlijk een uitstekende sportieve aanleiding om met een nieuw, fris ontwerp het nieuwe seizoen in te gaan. Waarbij sportieve en digitale ontwikkeling de afgelopen periode hand in hand gingen:

Tijdens de ontwikkeling van de website was gebruikersgemak vanzelfsprekend een van de belangrijkste pijlers. Door een overzichtelijke menustructuur navigeer je eenvoudig naar de pagina’s die jij wilt bezoeken. Go Ahead Eagles en Wemessage nodigen je dan ook graag uit om ook na het lezen van dit bericht een kijkje te nemen op andere delen van de website.

Enkele highlights:

  • De spelerscarrousel met aantal gespeelde wedstrijden, doelpunten en assists per speler.
  • De pagina met de Stand, wedstrijden en uitslagen, die zijn geïntegreerd in de website.
  • De ‘Social wall’ met onze laatste berichten op de socials.
  • De pagina’s met nieuws over onze Voetbalopleiding, Business Club en sociaal-maatschappelijke activiteiten, die een prominente plek hebben gekregen.
  • De vernieuwde webshop, uiteraard volledig in dezelfde stijl als de website.
  • De Mijn GAE-omgeving. Hier wordt momenteel nog verder aan gebouwd, maar je kunt nu al een account aanmaken om je gegevens eenvoudig te beheren.
Vorig artikelGrote kleding-uitverkoop Leger des Heils!
Volgend artikelDOORZINGEN LEEN! Een opera in 4 bedrijven, door Leny Stappers