DEVENTER – Op woensdagmiddag 25 augustus vindt het seniorenfestival Old Dèventer plaats. Rond de Muziekkoepel Nering Bögel wordt een theatersfeer opgebouwd met ruim 500 stoelen en speciale plaatsen voor scootmobielen. De voorstelling is van 14.00 tot 16.00 uur. Vanaf 13.00 uur als het terrein open gaat is er al muziek en vertier. Bij de ontvangst krijgt iedereen een gratis glaasje ‘pik-an-de-lippe’ aangeboden. Het reserveren van stoeltjes start op woensdag 11 augustus.

De hoofdact deze middag is het Trio Marjolein Meijers  met het programma ‘Van Berini tot Solex. Marjolein is bekend van de Rotterdamse Berini’s en is altijd goed voor een hilarisch optreden. Muzikale herinneringen en gezelligheid worden gebracht door het duo Nootmuskaat en het trio Herman H Herbert van gitaarvirtuoos Arnaldo. De presentator van de middag is weer Good Old Tonny Leerink. Geheel volgens traditie krijgen de bezoekers na afloop een gratis kop kruudmoes aangeboden gemaakt naar origineel recept van Betsy Oosterwegel. Uiteraard is alles onder voorbehoud in verband met de geldende corona maatregelen. Voor info en reservering: www.muziekkoepelneringbogel.nl

Vorig artikelMatchday? Hang de rood-gele vlag uit
Volgend artikelGrote Zomerbrocante in het Worpplantsoen op 8 augustus