COLMSCHATE – Voor kinderen, team en ouders van ICB WereldWijzer Deventer is het nieuwe schooljaar gestart. De basisschool uit Colmschate zuid heeft een verfrissende nieuwe uitstraling. Intern is alles geschilderd en voorzien van nieuw meubilair. Met een nieuw motto geeft WereldWijzer Deventer ook kleur aan de boodschap die de school en haar onderwijs omschrijft: Op weg naar jouw toekomst.  
 

De persoonlijke ontwikkeling van ieder kind loopt als een rode draad door de school. Met een professioneel, betrokken en enthousiast team worden de kinderen gevolgd. Zo krijgt elk kind wat het nodig heeft om te groeien naar de eigen toekomst  


Maandagochtend werd het motto op een bijzondere wijze onthuld.
 Een heuse goochelaar toverde van alles uit zijn hoge hoed. Uiteindelijk bleek, in de ballonnen, het nieuwe motto te zitten. Nadat de woorden bij elkaar gepuzzeld waren, werd het motto ook op de ramen zichtbaar en op de nieuwe beachvlaggen. Alle kinderen werden verrast met een mooie rugtas met daarop, uiteraard, het mooie logo en motto. 

Vorig artikelPorsche Centrum Twente verhuist dit weekend van Enter naar Deventer
Volgend artikelNetty van Dijk veertig jaar rots in de branding bij Carinova