DEVENTER – Aanstaande vrijdag zijn we nog beperkt open en daarna gaat de deur in Enter definitief achter ons dicht. Dan start voor ons de grote verhuizing om op woensdag 1 september om 9.00 uur de deuren van ons nieuwe pand lans de A1 in Deventer weer te kunnen openen.

Een primeur voor Nederland. Het betreft namelijk de eerste Porsche showroom en werkplaats volgens de nieuwe richtlijnen (corporate identity) van Porsche.

Eind januari is aangevangen met het storten van de fundering en nu 8 maanden verder is het nieuwe bedrijfsgebouw operationeel. De officiële opening staat echter gepland op 9 november. Inderdaad, 9-11: afgeleid van de Porsche 911, de meest bekende sportwagen uit ons assortiment.

Ondanks ons vertrek uit Twente blijft de naam Porsche Centrum Twente

Eigenaar Michel Arfman: “We hebben een goede reputatie opgebouwd en hechten ook echt aan de naamsbekendheid onder deze naam. We staan voor Twentse nuchterheid en hartelijkheid. Dus laten we het zo.

Ook vanuit Deventer kunnen we onze klanten in Twente uitstekend blijven bedienen, terwijl we ons iets beter kunnen richten op klanten uit de omgeving van Zwolle en Kampen. De bezoekers moet zich bij binnenkomst gelijk thuis voelen. We hebben dan ook een gebruikelijke Twentse achterdeur. Voel je niet bezwaard en kom gerust een kijkje nemen en genieten van een heerlijke kop koffie. Iedereen is van harte welkom bij Twente”

Vorig artikelEen onvergetelijke dag voor jongeren
Volgend artikelICB WereldWijzer Deventer gaat met nieuw motto het schooljaar in