zaterdag, 20 april 2024

Inloopavond voor verkrijgen QR-code Go Ahead Eagles

DEVENTER – De wedstrijden van Go Ahead Eagles vallen onder ‘Testen voor Toegang’. Dit betekent dat alle stadionbezoekers dienen te beschikken over een geldige QR-code in de CoronaCheck-app, of een geprinte versie daarvan.

Men kan zich voorstellen dat met name de wat oudere supporters tegen moeilijkheden aanlopen bij het verkrijgen van deze QR-code. Daarom organiseren de Supportersvereniging en Go Ahead Eagles op dinsdag 24 augustus een speciale inloopavond. Tijdens deze avond worden seizoenkaarthouders ondersteund op dit vlak. 

Belangrijk is wel dat men zich aanmeldt, zodat er alvast voorbereidend contact kan plaatsvinden. Bijvoorbeeld om een tijd af te spreken en om het aanmaken of opzoeken van DigiD te bespreken. Deze is nodig om de QR-code te verkrijgen. 

Aanmelden voor de inloopavond kan door te bellen naar 0570 62 13 57 (bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur en tussen 13:00 uur tot 17:00 uur) of een e-mail te sturen naar info@ga-eagles.nl. U wordt dan gebeld door een van de medewerkers van de Supportersvereniging of club om een en ander door te nemen. 

Vanzelfsprekend hoeft de DigiD tijdens dit telefoongesprek noch op de inloopavond zelf kenbaar te worden gemaakt aan anderen. 

Vorig artikelAsfaltonderhoud Herman Boerhaavelaan eind augustus
Volgend artikelTwee gratis concerten in het Worpplantsoen aankomend weekend
error: Content is beschermd!!!