zaterdag, 20 april 2024

Twee gratis concerten in het Worpplantsoen aankomend weekend

FOTO: Franck Ligtenberg

DEVENTER – Op zondagmiddag 22 augustus 2021 kun je genieten van maar liefst twee gratis concerten in de Koepel Nering Bögel op het Worpplantsoen te Deventer!

Programma 22 augustus:

PURE 

Pure is een meerstemmig, akoestisch duo, bestaande uit Robert van der Schoot en Melanie Weijenborg.

Pure heeft een divers, akoestisch cover repertoire. Naast de warme stem van leadzanger Robert, maakt de meerstemmigheid de sound van de covers compleet. De nummers worden in een PURE jasje gestoken waardoor de sound net even anders klinkt dan het origineel.
Repetities worden vaak vastgelegd op video waarbij de luisteraar meteen hoort en ziet hoe het overbrengen van muziek door PURE bedoeld is. “Wij maken ontzettend graag muziek en doen dit samen omdat we daar nog meer voldoening van krijgen en om onszelf te blijven ontwikkelen”.

Martin van de Vrugt – Singer-songwriter & Producer

Martin van de Vrugt (Deventer, 1963) is meer dan een singer-songwriter alleen: sinds 1980 schrijft en speelt hij zijn eigen nummers, zichzelf begeleidend op akoestische gitaren en harmonica. In zijn jeugd werd hij geïnspireerd door o.a. Bob Dylan, Joni Mitchell en Neil Young. Later ook door de traditionele (Amerikaanse) folk, country, jazz en blues. Martin begon in 1980 als straatmuzikant en werkte zich op naar vele kleine en grotere podia in Nederland en daarbuiten. Zijn shows zijn afwisselend dynamisch en verstild, zijn liedjes ontroeren, niet in de allerlaatste plaats omdat Martin feilloos zijn visie op gevoelens over de wereld en zichzelf weet te vangen en om weet te zetten in mooie teksten, tijdloze muziek en niet in het minst omdat hij er genoegen in schept om de dialoog aan gaat met het publiek.

http://www.martinvandevrugt.nl/

Vorig artikelInloopavond voor verkrijgen QR-code Go Ahead Eagles
Volgend artikelKeukenbrand Dick Elfferstraat op de Vijfhoek snel geblust
error: Content is beschermd!!!