DEVENTER – Goed nieuws voor seizoenkaarthouders op de B-Side! Tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam maken deze supporters hun rentree op hun ‘eigen’ tribune.

Sneller dan verwacht heeft Go Ahead Eagles het mogelijk kunnen maken dat er geplaceerd plaats kan worden genomen op de B-Side. “We gaan markering voor zitplekken aanbrengen op de treden”, legt algemeen directeur Jan Willem van Dop uit. “Hierdoor kunnen alle 1.200 B-Side-seizoenkaarthouders die al een ticket hadden besteld voor een andere tribune alsnog op de B-Side plaatsnemen.”

Deze seizoenkaarthouders krijgen aanstaande maandag een e-mail met hun nieuwe ticket. Hun huidige kaart voor een andere tribune komt te vervallen. B-Side-seizoenkaarthouders die een ticket hadden besteld voor de zitvakken 5 of 9 op de B-Side behouden hun huidige kaart.

“Om misverstanden te voorkomen: het is niet zo dat hierdoor de capaciteit toeneemt”, zegt Van Dop. “Onze capaciteit blijft 6650. Effect hiervan is wel dat de supporters nog beter verspreid door het stadion zitten. Bovendien: hoe voller de B-Side, hoe meer sfeer!”

Inmiddels zijn alle 6650 kaarten voor de wedstrijd tegen Sparta vergeven. Seizoenkaarthouders die de afgelopen weken geen kaart hebben besteld voor deze wedstrijd kunnen er dus geen meer bestellen. Datzelfde geldt overigens voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord; alle 800 uitvakkaarten zijn afgenomen! (Bron: GA-Eagles.nl)

Vorig artikelVakantie aan Zee met Kunstcircuit Deventer en Bibliotheek
Volgend artikelSpeel Bridge in Bathmen