DEVENTER – Vakantie aan zee, vele mensen  dromen ervan, voor weinigen is het mogelijk. En ben je bewoner van een woonzorgcentrum dan is er op uitgaan iets van lang geleden. Om weer iets van het vakantiegevoel te kunnen meemaken, brengen de Bibliotheek Deventer en Kunstcircuit Deventer de vakantie naar ouderen toe met het project Vakantie aan Zee. Van 25 t/m 29 augustus worden de tuinen van St Jurrien, Groote & Voorster, PW Janssen en Humanitas omgetoverd in een mediterraan vakantieparadijs.

Bewoners kunnen genieten van een gevarieerd programma met zang, dans, muziek en heerlijke hapjes. Ook is er een speciale fotohoek waar een portretfoto gemaakt kan worden tegen een achtergrond van zee en palmbomen.
En het publiek kan uiteraard ook meedoen aan de verschillende activiteiten.

Aan het programma werkt een groot aantal groepen en artiesten uit Deventer mee zoals Zang- en Danstheater Apropos, Circustheaterschool de Klim, De Rozenfabriek flamenco, straattekenaars o.l.v. Gustave Nouel en Luisella Lai & Peter van Dijk.

Kijk ook op www.kunstcircuitdeventer.nl

Vorig artikelRommelmarkt Diepenveen gaat dit jaar niet door
Volgend artikelSparta-thuis: terugkeer seizoenkaarthouders op B-side