DEVENTER – Op zaterdagmiddag 18 september, van 15.00u tot 16.00 uur, verzorgt het Charivari trio samen met zangeres Shura Lipovsky een verrassend concert met wereldmuziek. Dit concert vindt plaats in de Broederenkerk, in het kader van de Zaterdagmiddagconcerten Deventer.

In dit concert horen we liederen met een fantasierijke inhoud over o.a. een Sefardische melkzee met boten van kaneel, nachtelijke avonturen in Venezuela, een gebroken familievader in Turkije en een Spaanse verdronken vlinder. Dit alles samen met virtuoze Roemeense zigeunermuziek, folklore van het Argentijnse platteland en swingende Cubaanse ritmes in een subtiel samenspel en met avontuurlijke improvisaties. Kortom, een concert met veel variatie en wereldwijde fantasie.

Het Charivari trio bestaat uit Anneke Frankenberg (viool), Bart Lelivelt (accordeon) en Gerard Schoren (zang en contrabas) en treedt samen op met Shura Lipovsky (zang). Meer informatie via www.zaterdagmiddagconcertendeventer.nl.

De musici zullen hun liederen zelf toelichten en verbinden. Dit maakt het concert toegankelijk voor iedereen, voor jong en oud, voor het hele gezin. Het belooft een heerlijk uurtje muziek te worden. Er is geen ticket nodig. Binnen de geldende coronaregels is iedereen welkom. Na afloop van het concert is gelegenheid tot het doneren van een vrije gift.

Charivari trio en Shura Lipovsky

Zaterdag 18 september van 15.00 – 16.00 uur | Broederenkerk Deventer | Vrije gift na afloop

Vorig artikel30ste editie Dickens Festijn kan in aangepaste vorm tóch doorgaan!
Volgend artikelGo Ahead Eagles zegeviert in IJsselderby: 1-0