DEVENTER – Op zaterdag 2 oktober start de jaarlijkse loopcursus bij atletiekvereniging AV Daventria 1906. Deze cursus is bestemd voor beginners en ook voor lopers die zich wat verder willen ontwikkelen.

Onze loopcursus wordt gehouden in een gezellige ontspannen sfeer. Het specifiek ontwikkelde programma met veel aandacht voor ondersteunende oefeningen en loopscholing bereidt je lichaam voor op gemakkelijk straks te kunnen hardlopen.

Tijdens de cursus zijn er verschillende gastsprekers die noodzakelijke hardloop facetten ( o.a. schoeisel, kleding ) belichten. Tevens is er persoonlijke aandacht en begeleiding. De cursus bestaat al jaren en is erg succesvol, velen zijn je reeds voorgegaan.

Tijdens de cursus train je in een groep onder begeleiding van een aantal trainers gedurende 12 lessen op de zaterdagochtend. We starten om 10.30 uur op onze atletiekbaan op sportpark Keizerslanden. Daarnaast krijg je wekelijks een hardloopschema mee om in je eigen omgeving te oefenen.

Of het jouw doel is om je conditie te verbeteren of een gezondere levensstijl aan te meten, je streeft met elkaar naar het behalen van 30 minuten hardlopen aan het einde van de cursus en dat verbindt natuurlijk.

De kosten voor deze loopcursus bedraagt € 70,- Alsmede een kop koffie of thee na afloop van iedere training in onze kantine. Als je deze cursus hebt gevolgd, kun je met de 5 km Brink tot Brink loop op zondag 9 januari 2022 meedoen.

Kijk ook op de website www.avdaventria.nl Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar: rac@avdaventria.nl

Vorig artikelBewoners Westenberg Buiten niet allemaal lovend over verbouw kazernegebouw
Volgend artikelNieuw asfalt op een deel van de Welle vanaf 28 september