SCHALKHAAR – Gemeente Deventer heeft plannen om een voormalig kazernegebouw aan de huidige Garderegimentsweg, naast de sporthal, te transformeren naar woningen. Momenteel is VANOUDS er nog tijdelijk gevestigd. Het zou dan gaan om Garderegimentsweg 21 t/m 21M in de wijk Westenberg-Buiten te Schalkhaar. Het besluit met bijlagen ligt 6 weken ter inzage bij Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1. Bekijk hier de procedure

Een aantal bewoners van de wijk Westenberg-Buiten zijn niet echt  gecharmeerd van de stijl van de woningen zelf. De gemeente gaat een andere stijl woningen neer zetten die niet in de lijn ligt met de stijl van de kazerne. Het is de bedoeling om er woningen voor 1 tot 2 persoonshuishoudens van te maken. Volgens plannen worden het huur woningen met parkeerplaats op eigen terrein en een kleine tuin/ terras.

Vorig artikelRadiolegende Eric Corton op 16 oktober bij Boekhandel Broekhuis
Volgend artikelBeginnerscursus hardlopen bij atletiekvereniging AV Daventria 1906