woensdag, 17 april 2024

De Spil verkoopt tijdelijk peren voor het goede doel

DIEPENVEEN – De Spil gaat peren verkopen voor het goede doel, de Stichting Sidney and friends. Zij hebben als hoofddoel het huifbedrijden mogelijk te maken voor meervoudig gehandicapten. Het geeft hen ontspanning en heeft een therapeutische werking op het lichaam. 

De peren en betaalbox vindt u in de wachtkamer aan de Draaiomsweg 46a in Diepenveen. U bepaalt zelf de prijs van deze heerlijke conference peren. De opbrengst verdubbeld De Spil en zij schenken het bedrag aan de stichting Sidney and friends. Deze stichting werft ook nog voor perenplukkers. 

Vorig artikelCafé Sam: uitgaansgelegenheid met ‘high-end cocktails’
Volgend artikelDe langste snoepwand van Nederland staat nu in Deventer bij JAMIN! (audio fragment)
error: Content is beschermd!!!