DEVENTER – Aan de Borgelerdijk in Deventer worden drie padelbanen gerealiseerd. Sportbedrijf Deventer gaat het stuk grond gereed maken en Deventer Padel gaat de banen aanleggen en exploiteren. Onlangs zijn de sloopwerkzaamheden van de oude entree bij het Borgelerbad in Deventer begonnen, alwaar de padelbanen opgebouwd gaan worden.

De oude entree werd al sinds de bouw van het nieuwe Borgelerbad in 2005 gebruikt als opslaglocatie voor alle onderdelen van de organisatie. Deze locatie wordt nu omgebouwd om de snelst groeiende sport van Nederland ruimte te bieden. De exploitatie van deze padelbanen ligt in handen van Deventer Padel. Zij beheren sinds oktober vorig jaar al drie padelbanen bij De Scheg, nu volgen de volgende drie banen aan de Borgelerdijk. Bob Dubbe, eigenaar van Deventer Padel is erg blij: “Ik ben uitermate trots dat ik naast de exploitatie van de padelbanen bij De Scheg, nu al binnen één jaar ook de nieuwe padelbanen bij het Borgelerbad kan exploiteren”.

Naast het runnen van deze zes padelbanen in Deventer is Bob ook nog mede-eigenaar van zes padelbanen in Apeldoorn.

Ook de directeur van Sportbedrijf Deventer, Maarten Kuiper, is uitermate verheugd dat de verouderde opslaglocatie nu een goede sportieve bestemming krijgt. Hiermee sluit Sportbedrijf Deventer goed aan op de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de sportwereld.

Zodra de sloop van de oude entree gerealiseerd is gaat Bouwbedrijf Haafkes aan de slag met de fundering en de ondervloer voor de padelbanen. De opbouw van de banen en verdere aankleding en inrichting is in handen van Deventer Padel. Het streven is om de banen gereed te hebben in november 2021.

Vorig artikelMinibieb in Raambuurt tegen ‘menstruatie-armoede’
Volgend artikelRob de Jong over dé Deventer Doet pas (audio)