DEVENTER – De nazomer loopt op zijn eind en de herfst klopt weer op de deur. Voordat je het weet vraag je jezelf weer af: ‘Hoe voelde die zomer toch ook alweer?’ Een herfstdip zit er weer aan te komen. Je bent snel moe, eet meer dan normaal en je hebt minder zin om dingen te gaan ondernemen. Je weet dat je moet gaan bewegen, sporten is belangrijk, maar waar haal je de motivatie vandaan?

Clubmanager Raymond Langes van Fit For Free Deventer weet waar hij het over heeft. Met zijn jarenlange ervaring in de wereld van de fitness en sportscholen, is het zijn missie en dagelijks werk om mensen te motiveren om te gaan sporten en bewegen. “In onze sportschool zweren wij bij het belang van voldoende bewegen. Sporten stimuleert de bloedsomloop en maakt endorfine vrij in je hersenen. En dat is nou precies wat je nodig hebt om je relaxed te voelen en een energieboost te krijgen.” Raymond vertelt vol enthousiasme verder: “Het is dus niet alleen heel gezond om te sporten, maar je wordt er ook een blijer en gezelliger mens van.”

“Het plezier in de sport en een gezellige en stimulerende omgeving, daar staan wij bij Fit For Free voor. Nieuwe leden worden bij ons persoonlijk wegwijs gemaakt in alle mogelijkheden die onze sportschool biedt. We laten ze kennismaken met ons groot scala aan groepslessen zoals Body Pump, Body Aattack, Yoga, Boxing & Fit Kids. Maar uiteraard begeleiden we onze klanten ook in hun individuele trainingsdoelen. We hebben een team van maar liefst 13 professionals, die elke dag klaarstaan om onze klanten een optimale service te kunnen bieden. We blijven constant vernieuwen, zo krijgen we binnenkort nieuwe krachtapparatuur in onze sportschool geleverd.”

Mooi en breed aanbod

“Voor mensen die in september nog lid willen worden van onze sportschool hebben we een heel mooi aanbod. We bieden maar liefst 6 extra weken gratis trainen aan en er hoeft in deze actieperiode geen inschrijfgeld betaald te worden. Scheelt toch mooi bijna € 40,-. Op pagina 2 van deze krant kunt je de aanbieding rustig teruglezen. En wat ook heel belangrijk en comfortabel is, we hebben gratis en voldoende parkeerruimte voor onze gasten, bovenop ons pand op de hoek van de Beestenmarkt en de Brinkgreverweg.”

Coronaproof sporten

Raymond besluit dat de sportschool voldoet aan de coronaregels gesteld door de overheid. “Het ventilatie- en luchtbehandelingssysteem is niet nieuw, maar wel geheel afgesteld op de eisen vanuit de overheid conform corona. Daarnaast hebben wij op meerdere plekken in de club desinfectie stations. Ook hebben wij voldoende ruimte tussen de verschillende fitnessapparaten. Onze klanten reserveren vooraf een tijdstip waarop ze willen sporten en zo houden we de drukte beheersbaar.”

Gratis dagpas

Bezoek onze website www.fitforfree.nl/Deventer voor meer informatie of een gratis dagpas. Met deze pas kun je kennismaken met onze sportschool op onze locatie aan de Bringreverweg 1 in Deventer.

Vorig artikelSpirit of Winter gaat voor één keer nazomeren
Volgend artikelLezing over opgravingen op het Grote Kerkhof