DEVENTER – Met ingang van 2 oktober a.s. biedt Carinova huishoudelijke hulp aan op de zaterdagmorgen. Hiermee komt Carinova tegemoet aan een regelmatig gehoorde wens van cliënten die graag op zaterdag huishoudelijke hulp verkiezen.

Met het aanbieden van het huishoudelijke hulp op zaterdagmorgen komt Carinova ook tegemoet aan wensen van enkele medewerkers die graag op zaterdag willen werken omdat ze dan geen oppas hoeven te regelen. Maar ook voor studenten is het een uitkomst. In de zomervakantie maken studenten/scholieren vaak dankbaar gebruik van de mogelijkheden voor vakantiewerk bij Carinova. Als de lessen echter weer starten is deze bijverdienste niet meer mogelijk. Maar met de mogelijkheid om te werken op zaterdag is dit voor vele weer een uitkomst om wat bij te blijven verdienen.

Carinova rekent erop dat met deze verruiming in werktijden een baan in de zorg voor meer mensen mogelijk wordt. Met het invullen van wensen van cliënten wordt er tegelijkertijd een bijdrage geleverd om tekorten op de arbeidsmarkt te verkleinen.

Vorig artikelBijzondere herstart: uitgaan én dineren bij De Heeren
Volgend artikelWord jij ook paddenstoelenexpert?