DEVENTER – Lekker een dagje op pad met de kinderen in de herfstvakantie? Voor kinderen is reizen met het OV een hele belevenis. En het een stuk relaxter dan reizen met de auto. In de bus of trein heb je namelijk rustig de tijd om een spelletje te spelen of gezellig te kletsen. En met de actie ‘Kinderen reizen gratis’ mogen kinderen nu gratis mee!’’

Ervaar het OV komt deze herfst opnieuw met de actie ‘Kinderen reizen gratis’. Van 1 tot en met 31 oktober reizen kinderen gratis mee in bussen en regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad). Per betalende passagier van 18 jaar of ouder mogen er maximaal drie kinderen (t/m 11 jaar) gratis meereizen op één ticket.

Bestel je gratis e-ticket

Het gratis e-ticket is vanaf 1 oktober online verkrijgbaar via www.ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app. Het e-ticket is van maandag t/m vrijdag geldig na 9.00 uur en in het weekend de hele dag. Het e-ticket is gedurende de actieperiode onbeperkt te bestellen.

Over Ervaar het OV 

Ervaar het OV biedt regelmatig voordelige acties voor het openbaar vervoer. Wil je op de hoogte blijven van alle acties, aanbiedingen en handige OV-abonnementen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Zo ontvang je onze mooie acties als eerste in je mailbox! Meld je aan via www.ervaarhetov.nl/nieuwsbrief.

Vorig artikelRoto Tweewielers net geen Tweewielerwinkel van het Jaar 2021
Volgend artikelGo Ahead Eagles ‘op herhaling’ tegen Almere City FC in bekertoernooi