DEVENTER – De loting voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker heeft uitgewezen dat voor Go Ahead Eagles een uitwedstrijd tegen Almere City FC op het programma staat. De wedstrijd wordt op 26, 27 of 28 oktober gespeeld in het Yanmar Stadion.

Twee jaar geleden, op 29 oktober 2019 om precies te zijn, speelde Go Ahead Eagles in de eerste ronde van het bekertoernooi ook al in Flevoland tegen Almere City FC. Destijds maakte James Efmorfidis de openingstreffer, waarna doelpunten van Sam Beukema en Richard van der Venne ervoor zorgden dat Go Ahead Eagles met een 1-2 voorsprong aan de rust begon. In de tweede helft was Adrian Edqvist verantwoordelijk voor de derde Eagles-treffer, waardoor Go Ahead Eagles uiteindelijk met een 1-3 zege uit Almere vertrok.

In het vervolg van het bekertoernooi slaagde Go Ahead Eagles er in het seizoen 2019/2020 ook in om te winnen bij FC Twente en IJsselmeervogels (na strafschoppen), waarna het bekersprookje in de kwartfinale eindigde door een nederlaag in De Adelaarshorst tegen FC Utrecht.

Vorig artikelKinderen reizen in oktober gratis met de bus en regionale trein
Volgend artikelLiving Statues weer terug in Winkelcentrum Boreel