COLMSCHATE – Heeft u de overheerlijke vlaaien van Multivlaai ook zo gemist? We hebben er bijna 2 jaar op moeten wachten, maar nu is er eindelijk weer een Multivlaai in Deventer! Deze prachtwinkel is gevestigd tegenover de Jumbo in winkelcentrum Colmschate.

Vlaaien, taarten en meer
Multivlaai heeft een uitgebreid assortiment aan vlaaien, taarten en gebakjes die elke nacht vers en op ambachtelijke wijze worden gebakken. “We hebben een zeer ruim assortiment met onder andere fruit-, slagroom- en kruimelvlaaien. De aardbeien-, kersen- en appelvlaai zijn onze bestsellers. Je kunt een hele, halve, kwart of punt bestellen. Ook om te combineren, zodat je de verschillende smaken kunt proeven. Naast de taarten hebben we gebak uit Amerika. The Real American Bakery is populair in Nederland en in het assortiment hebben we de New York Cheesecake, Red Velvet Cake, Caramel Carrot Cake en Rock Slide Brownie.”

Kop koffie met vlaai
In deze prachtige winkel kun je niet alleen vlaaien en taarten afhalen, maar je kunt er ook gezellig komen zitten om te genieten van de koffie- en thee specialiteiten… natuurlijk met een lekkere punt er bij! Voor de bonbons fijnproevers is het goed om te weten dat Multivlaai Colmschate ook een uitgebreid assortiment overheerlijke Leonidas bonbons heeft. Producten die u er onder andere kunt kopen zijn chocoladetruffels, cocktailbonbons, roomboterbonbons, gekonfijte vruchten en marsepein.

Elke dag geopend
Ook als je de vlaaien op zondag wilt ophalen ben je welkom bij deze winkel vol lekkernijen, want ook dan zijn ze geopend. Je kunt er dus 7 dagen in de week terecht en dat is wel zo makkelijk!

Bestellen
Een bestelling kun je doen via www.multivlaai.nl. Als je voor 13.00 uur bestelt, kun je het de volgende dag afhalen in de winkel in winkelcentrum Colmschate of het wordt bezorgd. MultiVlaai is zeven dagen in de week open, van maandag t/m zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 09.00 tot 16.00 uur. De bestellijn belt u via 0570 – 746002.

Vorig artikelAandacht voor Wereld Alzheimer dag in Deventer bibliotheek
Volgend artikelNieuwe website Super Lettele en Partyservice