DEVENTER – Deventer Talenthouse is hét workshoptraject waar jongeren hun eerste stappen kunnen zetten op gebied van produceren, platen draaien, rappen en het schrijven van eigen songs. De inschrijving voor de Talent Route ‘Rap’ is per direct geopend. In vijf gratis workshops, gegeven door hiphop artiest Pjotr leren de deelnemers de ins en outs over Rap en Hiphop. Er wordt gewerkt aan een eigen track die de deelnemers tijdens de laatste workshopdag op het podium gaan presenteren.

 Talenthouse & Talent Routes

Deventer Talenthouse is hét nieuwe workshoptraject waar jongeren hun eerste stappen kunnen zetten op gebied van produceren, platen draaien, rappen en het schrijven van eigen songs. Deventer Talenthouse bestaat uit drie verschillende Talent Routes: Songwriters & Muzikanten, Rappers en DJ’s & Producers.

Voor en Door Deventenaren

Deventer Talenthouse is bedoeld voor jongeren tussen de 13 en 20 jaar uit Deventer en omstreken. De workshops worden gegeven door rappers, producers, DJ’s en singer-songwriters uit Deventer die al een stap verder zijn in hun muzikale carrière. Zij maken deelnemers wegwijs in de muziekscène van Deventer. Coaches komen voort uit collectieven en organisaties uit de stad zoals Nieuwe Electronische Waar, Deventer Songwriters Gilde, Colored Monkeys, de Nieuwe Oost Pop en de Burger Beurs.

Rappers

De Talent Route Rap ‘21 wordt gegeven door oud Burger Beurs artiest Pjotr. Pjotr is een unieke hiphop artiest die met een positieve boodschap een brede doelgroep aanspreekt. Middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes weet hij elk publiek geboeid te houden.

 Pjotr draait nu al enige tijd mee in de muziekindustrie en kan al heel wat mooie momenten en prestatie opnoemen. Zo heeft Pjotr eind 2019 in het voor programma van de 24/7 tour van Snelle gestaan. Na zijn eerste hit ‘Zonneschijn’ met één miljoen streams kwam begin 2020 de opvolger ‘Kameleon’ uit. Direct succes met optredens bij Zappkids en Radio 538.

Pjotr ’s volgende hit ‘Verliezen Met Jullie’ haalde na een dag al een ton streams en de teller staat nu over de twee miljoen. Even leek alles stil te staan in de muziek industrie maar Pjotr heeft zich niet laten stoppen door het coronavirus. Hij heeft elke week een weekoverzicht bij Igmar op Radio 538 gepresenteerd.

Aanmelden & Info
Het inschrijfformulier en meer informatie over Deventer Talenthouse, de Talent Routes en aanmeldperiodes vind je op www.burgerweeshuis.nl/talenthouse. Inschrijven voor Talent Route Rap is mogelijk tot 6 oktober 2021.

Deventer Talenthouse wordt georganiseerd door het Burgerweeshuis in samenwerking met Raster Jongerenwerk en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Deventer.

Vorig artikelGrote tevredenheid over de 32 ste Kunstmarkt in Bathmen
Volgend artikelSVS Gym & Dans biedt twee gratis proeflessen aan!