DEVENTER – Ben jij die man (leeftijd niet van belang) met een geoefende stem door koorervaring of zangles? En heb je veel zin om met ons mee te zingen? Dan zijn de twaalf vrouwen van VocaMe op zoek naar jou! Het vrouwenkoor gaat voortaan verder als projectkoor VocaMe. Wij zoeken enthousiaste zangers (en ook nog een aantal zangeressen) met een geoefende stem door koorervaring of zanglessen.

Ons eerste project is Messiah van Händel. Zondag 23 januari 2022 voeren we dit oratorium uit in de Deventer Bergkerk. We repeteren zeven woensdagavonden in november en december, vervolgens zijn er op 8 en 9 januari repetitiedagen. De muziek wordt thuis ingestudeerd en we finetunen tijdens de repetities.

Vrouwenkoor VocaMe zingt al jaren onder inspirerende leiding van dirigent Yt Nicolai. Heb je zin om met deze gezellige én ambitieuze vrouwen mee te zingen? Benieuwd naar meer informatie of aanmelden voor een auditie? Mail naar info@vocame.nl of kijk op onze website: www.vocame.nl

Ons eerstvolgende (en laatste concert als vrouwenkoor) vindt plaats op zondag 10 oktober in de dorpskerk in Bathmen om 15.30u. Dit concert wordt begeleid op piano door Pieter Grimbergen. Op het programma werken van onder meer Gjeilo, Orban en Ugalde. Zien we je dan?

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Sallandse vlag
Volgend artikelStripboek over Deventer in de Hanzetijd verschijnt op 21 september