DEVENTER – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2022 gaat het Deventer Nieuws de Deventer politici om de week in de krant zetten met een interview. Iedere wethouder stelt zich voor middels een “luchtig” interview. Wat doen ze in hun vrije tijd? Wat vonden ze van de afgelopen periode en veel meer. Wethouder Thomas Walder is de eerste die vanaf volgende week in het Deventer Nieuws staat. Ook de wethouders Verhaar, Rorink, Grijsen en de Geest komen aan bod. Tevens komen diverse raadsleden aan het woord van de diverse partijen uit Deventer. Het Deventer Nieuws vindt het belangrijk dat er ook een andere kijk komt op de lokale politici dan alleen bestuurlijk.

Vorig artikelWoensdag 29 september opent Podium de Hip haar deuren
Volgend artikelRadiolegende Eric Corton op 16 oktober bij Boekhandel Broekhuis