DEVENTER – Zaterdag 16 oktober bezoekt radiolegende Eric Corton de Deventer Boekhandel Broekhuis. Aanleiding is het verschijnen van zijn eerste spannende roman ‘Mist’. Hij zal die middag vertellen over zijn nieuwe roman en het uiteraard signeren.

Mist
Louis Koch heeft eindelijk zijn eerste, zelfgeschreven speelfilm uitgebracht. Dan wordt hij op de première benaderd door een jonge vrouw die beweert dat het verhaal van de film overeenkomt met de onopgeloste moord op haar moeder, jaren geleden in Louis’ geboortedorp. Ze komt met details die nooit in de media zijn geweest. Louis begint te twijfelen aan zijn eigen verhaal. Heeft hij dit wel echt verzonnen – en welke waarheid ligt er verborgen in een (alcoholische) nevel van vergetelheid? In een filmische stijl vertelt Corton een stek geplot verhaal, over een man die de grip op zijn werkelijkheid kwijt is en een duister verleden onder ogen moet zien.

Eric Corton
Eric Corton (1969) is bekend van radio en tv; als presentator, programmamaker (o.a. Kink), acteur (o.a. Penoza) en muzikant, en als auteur van Wilde wereld en Auto-biografie

Vorig artikelWethouders en diverse raadsleden stellen zich voor in het Deventer Nieuws
Volgend artikelBewoners Westenberg Buiten niet allemaal lovend over verbouw kazernegebouw