DEVENTER – Op zondag 24 oktober organiseren Silvia en Jan Visser van Silvia’s Catering op Rolletjes, samen met Fokke en Monica Linssen, de 5de ‘Wie Goat Toeren food/puzzel’ toertocht door het prachtige kleurrijke Salland. Onderweg krijgt u 5x eten aangeboden en ter plekke kan men ook wat te drinken halen.

De start is aan de Dortmundstraat 28 in Deventer, waar men het eerste gerechtje krijgt. Vervolgens gaat de tocht naar de Boerderij Evre ’t Overweg- Melktap te Diepenveen. Hier staat Silvia’ ’s Catering met haar foodbus voor de soep. Bij de volgende stop wordt het tussengerecht door De Maathoeve in Heeten aangereikt. Daarna rijdt men verder naar restaurant de Proeftuin van Salland in Den Nul voor het hoofdgerecht. Het nagerecht wordt verzorgd door het Hof van Salland te Diepenveen. Dit is tevens het eindpunt van de tocht.

De gerechten worden als take away  geserveerd, maar er mag ook gebruik gemaakt worden van het terras/restaurant, indien aanwezig en met toestemming van de horeca.

We maken er een feestelijke dag van. Want tenslotte is dit voor ons de 5de keer dat de food/puzzeltoertocht wordt georganiseerd. Wilt u mee doen, geef u snel op. Vol is vol. Voor alle info en opgave, kijk op www.cateringoprolletjes.nl/wie-goat-toeren-24-oktober-/

De tocht duurt ongeveer 3,5 uur

Vorig artikelFietswrakken worden opgeruimd en opgeslagen
Volgend artikelWissel zorgt opnieuw voor problemen op spoor rond Deventer