DEVENTER – Maandagochtend was er wederom een storing op het spoor bij Deventer. De storing wordt veroorzaakt door problemen met een wissel in Deventer.

Enkele dagen eerder was er ook al problemen rond het spoor. “Er is een hardnekkig probleem met een wissel tussen Deventer en Deventer Colmschate.” meldt woordvoerder Aldert Baas van ProRail. “We werken met spoed aan een oplossing.” Afgelopen dagen heeft ProRail meerdere onderzoeken en reparaties gedaan, waarmee de storing opgelost leek. Zo is een complete kabel vervangen en zijn er onderdelen van de aansturing van het wissel compleet vernieuwd. Momenteel is ProRail ook onderzoek aan het uitvoeren naar de achterliggende systemen.

De storing was maandagavond om 23:55 uur verholpen.

Vorig artikel5e “Wie goat toeren” op zondag 24 oktober
Volgend artikelDevinco organiseert het grootste schoolkorfbaltoernooi uit de regio!