DEVENTER – Circus Renz International presenteert met trots voor jong en oud een grandioze en traditierijke circusshow.

Alhoewel ze met hun tijd zijn meegegaan is tijdens de shows nog steeds de oude circussfeer van vroeger te proeven. Hun beroemde paardendressuren zijn nog steeds belangrijke pijlers tijdens de shows. Maar ook is er ruimte voor jonge en talentvolle artiesten. Met o.a. trapezewerkers, acrobaten, jongleurs. Natuurlijk wordt het programma aangevuld met clowns, kamelen, pony’s, honden watusie runderen en geitjes. De ruim 2 uur durende show wordt gepresenteerd in onze 4- mast chapiteau met maar liefst 1000 zitplaatsen. De circustent zal staan aan de Roland Holstlaan in de periode van 3 t/m 17 november a.s.

Vorig artikel10e expositie Buurtmuseum Borgele opening 23 oktober in De Schalm
Volgend artikelGetuigen gezocht van laffe openlijke geweldpleging