DEVENTER – Verse boodschappen geleverd binnen 10 minuten? Flink maakt het mogelijk. Vanaf deze week bezorgt Flink in 14 steden, waaronder in Deventer!

Flink zorgt voor een heuse shop revolutie in de supermarktwereld. De app biedt een verbazingwekkend snelle en eenvoudige bezorgservice van goede producten voor supermarktprijzen. Klinkt goed toch? Zo hoef je geen tijd meer te besteden aan het doen van boodschappen, maar haal je toch alles wat je nodig hebt vliegensvlug in huis.

Het assortiment van de online supermarkt bevat meer dan 2.000 producten: van eetrijpe avocados en verse frambozen tot allesreiniger en droogshampoo. Of je nu wilt lunchen met een snelle maaltijdsalade, of alle ingrediënten voor een heerlijk diner wilt laten bezorgen: met Flink staan je boodschappen in een mum van tijd op het aanrecht.

De Flink-app is sinds een aantal maanden al te gebruiken in tien steden: Utrecht, Delft, TilburgDen Haag, Amsterdam, Haarlem, Breda, Groningen, Hilversum, Eindhoven, Rotterdam, Apeldoorn en Enschede. Vanaf nu is ook Deventer aan de bezorggebieden toegevoegd. De online supermarkt gaat ook in de rest van Nederland bezorgen en verwacht dit jaar vestigingen te openen in verschillende Nederlandse steden. Flink is op dit moment één van de snelst groeiende bedrijven in Europa.

Vorig artikel‘Mogen’ we nog indiaantje spelen?
Volgend artikel‘Waar is Wally’ een krachtige samenwerking tussen huisartsen en sociale zorg Deventer