DEVENTER – Onze koekstad is sinds enkele weken een radiozender rijker: Koekstad Radio. “Het was al jaren een wens van mij om een radiostation te beginnen voor Deventer.” zegt ondernemer en radio-dj Jeroen Schoppema. Hij stond meer dan 25 jaar om half 6 naast zijn bed om een ochtendshow te presenteren via diverse lokale radiostations in de gemeente Deventer.

Lokaal nieuws
Naast de muziek hoor je het nieuws uit Deventer op Koekstad Radio. “Het nieuws uit je eigen stad is belangrijk, juist nu” zegt station manager Rick Malipaard. “Dit kunnen we perfect combineren met ons eigen huis-aan-huisblad, Het Deventer Nieuws. We brengen nu Het Deventer Nieuws via onze wekelijkse krant, de website en dagelijks op Koekstad Radio.”

Muziek
Afgelopen weken zijn Schoppema en Malipaard enorm druk bezig geweest met de muziek. “Onze overtuiging is dat je Koekstad Radio niet uitzet vanwege slechte muziek, maar omdat je weg moet of gaat slapen.” stelt Jeroen Schoppema.

Gepresenteerde programma’s
Momenteel zendt het radiostation nog non-stop muziek uit. Rick Malipaard vertelt dat op zeer korte termijn Koekstad Radio start met gepresenteerde programma’s. “We hebben al meerdere programma-aanvragen binnengekregen. Wij gaan zorgvuldig selecteren en programmamakers benaderen.”

Koekstad Radio is te beluisteren op je smartspeaker, internet radio en via www.koekstadradio.nl.

Vorig artikelDoen wat je leuk vindt bij Jovani Sports
Volgend artikelRob de Geest voorgedragen als lijsttrekker voor PvdA Deventer