dinsdag, 5 december 2023

GGD IJsselland komt met de vaccinatiebus en pop-uplocaties opnieuw naar Deventer

DEVENTER – In de week van 1 november en 11 november komt GGD IJsselland opnieuw met de vaccinatiebus en pop-uplocaties naar Deventer. Om op deze manier iedereen die dit wil op een laagdrempelige manier de kans te bieden zich te laten vaccineren tegen corona.

Iedereen vanaf 12 jaar kan op de volgende dagen terecht voor een eerste of tweede prik: 

  • Dinsdag     2 november: vaccinatiebus bij Deventer Buitensociëteit, 09.00 – 15.30 uur 
  • Woensdag  3 november: pop-uplocatie in HalteZ, Zwolseweg 190A, 09.00 – 15.30 uur 
  • Donderdag 4 november: pop-uplocatie in HalteZ, Zwolseweg 190A, 13.00 – 19.30 uur 
  • Maandag 8 november: Schalkhaar, pop-uplocatie in De Lindeboom, Lindeboomsweg 1, 13.00 – 19.30 uur 
  • Dinsdag 9 november: Schalkhaar, pop-uplocatie in De Lindeboom, Lindeboomsweg 1, 09.00 – 15.30 uur 
  • Woensdag 10 november: Deventer, vaccinatiebus op het Stationsplein, 09.00 – 15.30 uur 
  • Donderdag 11 november: Deventer, vaccinatiebus op de Brink, 13.00 – 19.30 uur 

Als je voor de tweede prik komt, houd er dan wel rekening mee dat er tussen je eerste en tweede prik minimaal drie weken zit. Je kunt kiezen tussen het mRNA-vaccin en het Janssen-vaccin. Uiteraard kun je voor je 2e vaccinatie (met en zonder afspraak) ook terecht bij één van de vaste locaties van GGD IJsselland. 

Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat er een volwassene bij moet zijn. Jongeren van 16 en 17 jaar mogen alleen komen. Voor het laten vaccineren is een geldig legitimatiebewijs verplicht, Dit geldt ook voor kinderen. En vergeet je mondkapje niet! 

GGD heeft verschillende pop-uplocaties in regio IJsselland. Ook rijdt de vaccinatiebus naar meerdere plekken in de regio. Meer informatie hierover, waaronder locatie, data en tijden, vind je op de website van GGD IJsselland. 

error: Content is protected !!