DEVENTER – Op zondag 14 november viert de H. Lebuinusparochie haar jaarlijkse feestdag. De dag begint met een kindvriendelijke eucharistieviering om 10.30 uur in de Broederenkerk in Deventer en daarmee wordt tevens een begin gemaakt met de maandelijks te houden gezinszondagen. Elke tweede zondag van de maand zal de gezinszondag gehouden worden.

Tijdens de viering kunnen de kinderen dan meehelpen in de liturgie, bijvoorbeeld door iets voor te lezen of de misdienaars te helpen. Het kinderkoor Youngest Voices XL zingt en de leden van het pastoraal team gaan voor. Na de viering gaan de kinderen in groepjes uiteen om te beginnen aan de catechese voor 1e Communie en Vormsel. Voor de andere kinderen is er ook steeds een programma. De bijeenkomsten duren steeds tot ongeveer 13.00 uur. Omdat het ook Lebuinusdag is zullen enkele vrijwilligers de Lebuinuspenning mogen ontvangen en onder het motto ‘Heel Lebuinus bakt’ zal er na de viering koffie zijn met lekkernijen. Jong en oud is van harte welkom!

Vorig artikelGGD IJsselland komt met de vaccinatiebus en pop-uplocaties opnieuw naar Deventer
Volgend artikelStraatnamen Tuinen van Zandweerd onthuld