DEVENTER – Als eerste makelaar in Deventer en de wijde omtrek werkt Frans Makelaardij met Eerlijk Bieden. Frans Makelaardij vindt het belangrijk om bij verkoop een transparant en eerlijk biedingsproces te genereren, waardoor kopers en verkopers beter af zijn: de koper vindt het prettig om deel te nemen aan een transparant biedingsproces. De verkoper is blij met de hoogste verkoopprijs.

Over Eerlijk Bieden Eerlijk Bieden is een onafhankelijk keurmerk voor makelaars. Door de inzet van speciale software en audits zijn wij, samen met aangesloten makelaars, in staat om een eerlijk biedproces te garanderen aan de consument. Wij geloven dat wij met de basisprincipes van Eerlijk Bieden: gelijkheid, transparantie en controle, de consument (zowel de koper als verkoper) een eerlijke kans geven op de woningmarkt. Samen bouwen wij aan een eerlijke woningmarkt zonder verliezers.

Wilt u ook uw woning verkopen via Eerlijk Bieden, neem dan contact op met Frans Makelaardij

Vorig artikelSinterklaas niet fysiek maar via een livestream naar Schalkhaar!
Volgend artikelAftellen tot jubileumeditie van het leukste hardloopevenement van Deventer