DEVENTER – Op zaterdag 13 en zaterdag 20 november is er, van 9.00 tot 12.00 uur vanuit de garage aan de achterzijde van de Leprawinkel aan Het Perck, een kerstmarkt met heel veel mooie kerstballen, allerlei kerstversieringen en natuurlijk kunstbomen! Er zit voor iedereen wel iets bij en uiteraard is de winkel ook gewoon open. De Deventer ’Leprawinkel’ – waar je altijd héél voordelig allerlei leuke spulletjes, goede meubels, witgoed, boeken, schilderijen/prenten, dvd’s, cd’s, lp’s en mooie kleding kunt kopen – is aan de Smedenstraat 252 gelegen.

Mocht u nog goed verkoopbare spullen voor ons hebben, dan kunt u ons bellen op dinsdag- en donderdagochtend, tel.nr. 0570 616333. Na een afspraak halen wij uw spullen graag op.

Voor meer en actuele informatie: www.leprawinkel.de.

Vorig artikelTUI reisbureau opent deuren in Colmschate
Volgend artikelAuto met 3 wielen rijdt door Deventer