COLMSCHATE – Vanaf 6 november heeft Colmschate er een reisbureau bij. TUI heeft de deuren geopend van het pand aan de Flora 7. De laatste weken is hard gewerkt om dit voormalige pand van D-Reizen klaar te maken voor de opening. Het TUI-logo, de welbekende TUI smile, hangt aan de gevel en lacht je toe. Een enthousiast team van ervaren reisprofessionals staat klaar om klanten te adviseren en te helpen bij het samenstellen en boeken van de mooiste reizen. Er is een ruime keuze uit het eigen aanbod van TUI, maar ook reizen van andere aanbieders zijn bij TUI Deventer Colmschate te boeken.

Persoonlijk contact
Retail Regio Manager TUI Diana ten Lohuis zegt: ‘We merken dat zeker in deze tijd onze klanten veel waarde hechten aan persoonlijk contact en advies. Het is fijn dat er dan een reisbureau in de buurt is waar je heen kunt met al je vragen. En dat kan vanaf nu dus ook bij TUI Deventer Colmschate. Loop gerust een keer binnen in onze inspirerende winkel, de koffie staat klaar!’

Check-in en maak kans op prijzen 
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november organiseren wij een feestelijk openingsweekend voor onze klanten. Droom je al van je volgende vakantie? Kom deze twee dagen naar de incheckbalie in onze nieuwe winkel en ontvang hier je eigen boardingpas. Dan maak je kans op één van de vele reischeques of de hoofdprijs: een 5-daagse Rijn Riviercruise voor 2 personen op basis van volpension.

Contactgegevens en openingstijden TUI Deventer Colmschate

Iedereen is tijdens openingstijden van harte welkom. Een afspraak maken is niet nodig, maar kan uiteraard wel. Liever digitaal contact? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek via videobellen.

TUI Deventer Colmschate
Flora 7, 7422 LN, Deventer
0570-752170
deventercolmschate@tui.nl

Maandag 13.00-18.00 uur, dinsdag t/m donderdag 9.00-18.00 uur, vrijdag 9.00-19.00 uur en zaterdag 9.00-17.00 uur.

Vorig artikelVooruitblik wedstrijd AJAX – Go Ahead Eagles
Volgend artikelTwee keer kerstmarkt vanuit garage Leprawinkel