DEVENTER – Dé Deventer Doet pas is de opvolger van de Vrijwilligers verwenpas, de Mantelzorgpas en is ook meteen een lokale cadeaukaart voor Deventer en omgeving. Vrijwilligers die met dé Deventer Doet pas betalen bij de aangesloten lokale ondernemers worden verrast met lokaal spaarvoordeel en soms ook cadeautjes. Let op: vrijwilligers moeten dus betalen met dé Deventer Doet pas, niet met hun eigen betaalpas.

Wilt u ook uw vrijwilligers waarderen met deze lokale cadeaupas?

Het aanvragen van dé Deventer Doet pas is gratis. U kunt hierbij kiezen uit:

  • Uw organisatie zet op de pas een bedrag dat lokaal breed te besteden is bij alle aangesloten winkels en horeca
  • Uw organisatie zet op de pas een bedrag dat specifiek in de eigen organisatie (bijvoorbeeld clubhuis of kantine) besteed kan worden
  • Uw organisatie zet geen geld op de pas; de vrijwilliger moet zelf geld op de kaart storten.

Op de website van dé Deventer Doet pas vindt u een aparte pagina over vrijwilligers en het aanvragen van de passen door organisaties en verenigingen. Hier vindt u nog een keer alle voordelen en mogelijkheden op een rijtje. Onderstaande link brengt u direct naar het aanvragen van dé pas voor uw vrijwilligers: www.dedeventerdoetpas.nl/aanvragen-passen-vrijwilligers.

Wegens het succes van de eerste aanvraagronde zit er een kleine vertraging op het uitleveren van de passen.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over dé Deventer Doet pas voor vrijwilligers? Het serviceteam is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur per mail: service@dedeventerdoetpas.nl of op telefoonnummer 088 – 538 70 70

Vorig artikelVernieuwde Zandpoort met nieuwe verlichting en meer groen
Volgend artikelSaxion heeft op nationale boomfeestdag nieuwe bomen in de Kien geplant