vrijdag, 19 april 2024

´#WATJIJDOET´-campagne zet vrijwilligers in het zonnetje

DEVENTER – In Deventer zijn héél veel vrijwilligers actief. Enthousiaste, creatieve, sportieve, zorgzame, sociale mensen die zich inzetten voor een ander. Juist in deze tijd beseffen we hoe onbetaalbaar het werk van vrijwilligers is. Daarom zet de campagne #WATJIJDOET vrijwilligers in het zonnetje.

Laat Deventer zien #WATJIJDOET 

De campagne #Watjijdoet geeft organisaties de mogelijkheid om die actieve Deventenaren in beeld te brengen. Kariene Bottichio van Deventer Doet legt uit ‘Met deze campagne brengen organisaties vrijwilligers in beeld. Het zijn vrolijke foto’s die een gezicht geven aan de vele vrijwilligers die Deventer rijk is. Zo laten we samen zien wat voor mooie dingen er in Deventer allemaal gebeuren én worden er nog meer mensen enthousiast om vrijwilligerswerk te doen. Grote en kleine organisaties, iedereen kan mee doen – ook als er maar één vrijwilliger actief is.’ 

Hoe werkt het? 

Organisaties kunnen bij Deventer Doet een gratis toolkit met felgekleurde pijlen met daarop teksten bestellen. Vervolgens maken zij een portretfoto van hun vrijwilligers met de pijlen en teksten die bij de persoon passen en delen deze op social media met #WATJIJDOET. Door #WATJIJDOET te gebruiken kan Deventer Doet de foto’s ook delen. Organisaties maken zo bovendien kans op de ‘#WATJIJDOET-waarderingsprijs’ van 500 euro.  

Meer weten of meedoen? 
Kijk op www.deventerdoet.nl/dag-van-de-waardering 

Vorig artikelStraatnamen Tuinen van Zandweerd onthuld
Volgend artikelGave najaar activiteiten in het Oosten? Het Schwarzwald Rijssen
error: Content is beschermd!!!