DEVENTER – Op donderdag 16 december was het feest op de Hovenschool op de Worp in Deventer. Juf Jeannette nam afscheid. Ondanks de corona – maatregelen heeft zij dit toch op een feestelijke manier kunnen doen.

Jeannette Stanlein is 20 jaar directrice geweest op de Hovenschool. In die jaren is de school uitgegroeid tot een school met een sterk verbindend karakter in de wijk en heeft ze zich niet alleen ingezet voor uitstekend onderwijs aan alle leerlingen en het opbouwen van een hecht en sterk team, maar ook ingezet voor een groen plein, waar leerlingen elke dag naar hartelust kunnen spelen. Zij verraste alle kinderen deze week, in samenwerking met de gemeente Deventer nog met een afscheidscadeau: een kunstgrasvoetbalveld, dat deze week aangelegd zal worden.

De afscheidsochtend op donderdag 16 december begon met een cadeau namens de ouderraad: een kruiwagen waarmee Jeannette de groepen een voor een heeft bezocht. Iedere groep kon zo persoonlijk

afscheid nemen van juf Jeannette. Er waren cadeaus voor in de kruiwagen, lieve woorden van de kinderen, liedjes, dansjes, raps en gedichten. Daarnaast mocht elke groep een voor een de poffertjeskraam van Dirk Poffers (bekend van het programma Foodtruck gezocht) bezoeken voor een portie bijzondere poffertjes.

Al met al hebben we zo op een fijne manier, in bijzondere tijden en onder bijzondere omstandigheden op een fijne manier afscheid kunnen nemen van juf Jeannette. De school zal haar bevlogenheid, ambitie en haar drive en organisatievermogen om zaken tot in de puntjes te regelen enorm missen.

Vorig artikelGijs (16) maakt zijn jongensdroom werkelijkheid in Schalkhaar
Volgend artikelDikke knuffel voor jou!