DEVENTER – De corona booster vaccinatie voor medewerkers en vrijwilligers van Carinova is afgelopen maandag 6 december van start gegaan en verloopt voorspoedig. De teller staat op bijna 1600 afspraken voor de booster vaccinatie en de eerste ruim 1100 vaccinaties zijn maandag en dinsdag (6-en 7 december) gegeven. Een prachtig resultaat waar we trots op zijn en we zijn blij dat we dit kunnen organiseren voor onze medewerkers én vrijwilligers van Carinova.

Ook ZGR, locatie Angeli Custodes is aangesloten en werkt nauw samen met Carinova in deze boostercampagne. Gezamenlijk hebben we drie prik locaties opgezet waar men uit kan kiezen. Medewerkers en vrijwilligers van Carinova kunnen zich digitaal aanmelden voor een boostervaccinatie op een te kiezen locatie-, datum en tijdstip. Hebben ze daar hulp bij nodig? Dan staat onze interne klantenservice voor hen klaar.

De campagne is in korte tijd gelanceerd en was niet gelukt zonder de extra inzet van medewerkers- en  vrijwilligers. De organisatie Brightplan heeft ons met hun  ICT ondersteuning (vaccinatie module) zeer geholpen. Daarmee konden we de afspraken en vertrouwelijke informatie allemaal in goede banen leiden.

Afhankelijk van het animo worden meer data en tijden beschikbaar gesteld de komende periode. Uiteraard worden de geldende RIVM richtlijnen in acht genomen en nauw samengewerkt met onze deskundige infectiepreventie. De bewoners van de woonzorglocaties zijn vorige week al gevaccineerd.

Vorig artikelJubileumboek over de J.P. Sweelinckstraat in Deventer
Volgend artikelBurgermeester Ron König langs bij vrijwilligers (met beeld)