DIEPENVEEN – Komend jaar hoopt de organisatie in Diepenveen de Midwinterloop-Diepenveen weer te kunnen houden. Het wordt dan alweer de 44ste Midwinterloop Diepenveen. Vanuit Sportcomplex “De Zunnebargh” in Diepenveen kan je meedoen aan de Midwinterloop Diepenveen. Deze recreatieve loop, georganiseerd door de Diepenveense Sportclub vindt al meer dan 40 jaar plaats op de 3e zondag in januari. Je kan meedoen aan vier afstanden: 4, 7.5, 10 en 15 kilometer. Kortom voor elk niveau zit er iets bij.

De commissie van de Midwinterloop heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een prachtige nieuwe 15 km route dus als je voor extra uitdaging wilt gaan is dit een aanrader. Alle andere routes zijn ook heel mooi en leiden je door een mooi stukje Diepenveen. Op onze website kan je de routes alvast bekijken.

Gezien de huidige situatie moeten we natuurlijk wel een slag om de arm houden of alles in een al dan niet aangepaste vorm door kan gaan. Laat dit je niet tegenhouden om je in te schrijven want vooral in deze tijden is het zaak gezond te blijven. Iedereen weet dat bewegen het beste werkt als je ook een doel voor ogen hebt, wat is er dan mooier als doel dan een heerlijke loop door het prachtige Kolkbos van Diepenveen.

Schrijf je in op: www.midwinterloop-diepenveen.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief dan houden je natuurlijk automatisch op de hoogte rondom de ontwikkelingen ivm Covid-19.

Begin lekker met trainen dan hopen we je straks te kunnen ontmoeten bij de start.

Vorig artikelDeventer start proef met containertuintjes
Volgend artikelBossen bloemen en dé Deventer Doet pas voor vrijwilligers