DEVENTER – Het Deventer Ziekenhuis wijzigt op 1 januari 2022 de parkeertarieven. Op dit moment betalen parkeerders van het ziekenhuis de eerste 30 minuten niets voor parkeren. Dat blijft zo.

Na dit half uur wordt het instaptarief (31 – 60 minuten) € 1,50. Dit was voorheen € 1,20. Daarna betaal je per 15 minuten € 0,50. De tarieven voor laadpalen worden per 1 januari 2022 voor pashouders van E-flux € 0,35 per kWh. Overige pashouders betalen een tarief van € 0,37 per kWh.

Maximum per dag en weekkaart blijven ongewijzigd

Het ziekenhuis probeert de kosten laag te houden, maar een groot bereikbaar en toegankelijk terrein aanbieden, en beheren en innoveren kost geld. Als je hier kort bent, betaal je relatief weinig en als je hier onverhoopt een hele dag moet zijn, is het maximum € 5,-. Dat blijft ongewijzigd.

Gereduceerd tarief meerrittenkaart

Ook biedt het Deventer Ziekenhuis voor vaak-parkeerders de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief uitrijdkaarten/meer-rittenkaart te kopen. Het gaat dan bijvoorbeeld om patiënten die dagelijks voor behandeling komen, of wakend bezoek dat vaak komt en/of lang aanwezig is. De kosten van deze kaarten blijven ook ongewijzigd.

Vorig artikelDe Kerstmenukaarten krant is er weer
Volgend artikelSociaal plan overeengekomen 70 mensen Bosch Thermotechniek Deventer