DEVENTER – Het lokale Deventer radiostation Koekstad Radio heeft de afgelopen week leuke ingesproken WhatsApp berichten binnen gekregen van wethouders en 2e kamerlid Caroline van der Plas. Zij wensen de Deventer inwoners en ondernemers fijne feestdagen en een voorspoedig 2022. “We vinden het erg leuk dat politici ons een gesproken bericht hebben geappt. We zijn een jong radiostation maar maken nu al indruk in Deventer met onze lokale programma’s”, vertelt Rick Malipaard. De ingesproken wensen worden in de uuropener verwerkt. O.a. van Wethouder Thomas Walder en Rob de Geest

Luister hier naar het ingesproken bericht van Caroline van der Plas:

Koekstad Radio is te ontvangen op je smartspeaker met de JUKE app, alle internetradio’s en via Schalkhaar AM 675.

Vorig artikelBloemen Boutique Iris krijgen nieuwe eigenaren en verhuist
Volgend artikelZaterdag 18 december kerstverkoop to-go in Diepenveen