DIEPENVEEN – Tradities zijn er om in ere te houden. Ook in dit opnieuw bijzondere jaar. Het Nieuwe Veld ontkomt er natuurlijk niet aan om zijn traditionele kerstverkoop aan de omstandigheden aan te passen met een ‘doorstroomverkoop’.

Daarbij willen wij u zoveel mogelijk de kans geven om voor de kerst iets moois en sfeervols aan te schaffen van onze kwekerij. Onze landwinkel is geopend met inachtneming van de nu geldende regels.

Op zaterdag 18 december 2020 bent u tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom voor een ‘doorlopende voorstelling’ op de Kerstverkoop to-go van zorgkwekerij Het Nieuwe Veld aan de Boxbergerweg 46 te Diepenveen.

In de gezonde buitenlucht kunt u dan terecht voor onze fraaie en zelfgemaakte kerstkransen, guirlandes, bloemstukken, kabouters in verschillende gedaantes, waskaarsen, natuurlijke kerstversiering en nog veel meer. Dit jaar is er ook een bijzonder aanbod van handgeweven sjaals en andere producten van weefclub ’t Weverke.

Vorig artikelWethouders Deventer en 2e kamerlid spreken wens in voor Koekstad Radio
Volgend artikelGijs (16) maakt zijn jongensdroom werkelijkheid in Schalkhaar