TWELLO – De medewerkers van Oogwereld Jos in Holten en Twello wensen iedereen een mooi 2022 met veel kijkplezier! Het kabinet heeft in december 2021 besloten dat opticiens een essentieel beroep hebben, waardoor de optiekzaken van Oogwereld Jos open mogen blijven voor het publiek. Hierdoor kun je bij hen terecht voor het aanschaffen van een mooie nieuwe bril waarmee je 2022 stijlvol kunt beginnen. Je hebt hierbij een grote keuze uit een collectie monturen en zonnebrillen van topmerken als Bellinger, Carven, Dutz, Lafont, Lindberg, Morel, Ray-Ban, Theo en Tom Ford. Tot en met 29 januari 2022 zijn er bij Oogwereld Jos de meesterdeal weken met kortingen tot 70% op alle monturen!

Hoe kies je uit een grote collectie het juiste montuur? Gezichtsvorm en haardracht zijn enorm bepalend voor de keuze van een bril. Natuurlijk speelt je persoonlijke stijl en smaak een zeer belangrijke rol bij de uiteindelijke keuze! En niet onbelangrijk: wat wil je uitstralen. Kleur, vorm, stijl en grootte van het montuur hebben een grote invloed op hoe je overkomt.

Maak eens een afspraak met Oogwereld Jos om te kijken met welke bril jij 2022 stijlvol begint.

Oogwereld Jos
Dorpsstraat 4, Holten
T. 0548 363501

Oogwereld Jos
Duistervoordseweg 12A, Twello
T. 0571 273271

www.oogwereld.nl

Vorig artikelServiceloket in het station van Deventer sluit niet!
Volgend artikelPlantenwinkel “De Wonderkas” groent je dag ook in Lockdown