DEVENTER – Donderdagochtend kregen de jongste leerlingen van Kindcentrum Kleurrijk een bijzondere gast op bezoek. Burgemeester Ron König las de kleuters voor uit het prentenboek van het jaar ‘Maar eerst ving ik een monster’ van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer.  Nadat alle monsters waren gevangen (en weer waren vrijgelaten) mochten de kinderen vragen stellen over het dagelijkse werk van de burgemeester en de dingen die hij voor de stad doet.

Volgende week starten op alle basisscholen in Nederland de nationale voorleesdagen, die duren van 26 januari tot en met 5 februari. In alle groepen van Kindcentrum Kleurrijk wordt deze dagen extra aandacht besteed aan lezen en voorlezen.  Een mooie aanleiding om ook thuis meer voor te lezen!

Vorig artikelOok in Deventer is geld lenen voor verschillende leen doelen steeds populairder
Volgend artikelDeventer zanger Ammar Bozoglu brengt single uit op platenlabel Rapper Snelle