Via deze weg stel ik me graag voor als kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen in Deventer namens D66. Sinds 2017 woon ik samen met mijn vriendin in het bergkwartier, waar we genieten van de historische straatjes, authentieke winkels en gezellige terrassen. Iedere ochtend kijken we met veel plezier uit op de statige Bergkerk en loop ik dagelijks langs de IJssel naar mijn werk. Kortom, er is veel om trots op te zijn.

Namens D66 wil ik me graag inzetten voor een gemeente die actief blijft investeren in wat mooi is aan onze stad, maar ook vooruitkijkt naar de toekomst. Dat betekent dat we duurzame huizen bouwen voor (jonge) gezinnen, we werk maken van de energietransitie en zorgen voor een cultureel aanbod voor jong en oud. D66 laat daarbij iedereen vrij, maar niemand vallen.

Vorig artikel“Nieuw Smets Rande” monument voor de toekomst
Volgend artikelRockband Kabaal organiseert opnieuw eigen festival