Wist jij dat Deventer Eet dé voordeligste eten bestelsite van Nederland is? Voordelig voor jou en voordelig voor restaurants. Probeer het zelf en krijg gegarandeerd korting, gegarandeerd de laagste prijs!

Deventer Eet is inmiddels een begrip geworden in de stad. Restauranthouders zijn blij met hun eigen lokale platform. “Het grootste deel van mijn bestellingen komt inmiddels via Deventer-eet.nl”, zegt een tevreden horeca ondernemer tegen ons. “Daarmee bespaar ik duizenden euro’s op jaarbasis. Ik hoop dat alle klanten het nut zien van bestellen via dit lokale platform. Het is goed voor ons en goed voor de klant zelf.”

Wist jij dat:
👉🏼 Thuisbezorgd gemiddeld 15% commissie rekent aan restaurants?
👉🏼 Uber Eats 14% commissie rekent aan restaurants?
👉🏼 Deze commissies worden regelmatig verhoogd

Ik hoor je nu denken, what’s in it for me? Gegarandeerd korting, op elke bestelling dus! Omdat het zo goed gaat heeft Deventer Eet ruimte om iedereen blijvend korting te geven! Op elke bestelling! Hoe kan dat? Deventer Eet slokt geen grote marges op zoals andere eten bestelsites (bijvoorbeeld: Thuisbezorgd of Uber Eats). Deventer Eet geeft het geld terug aan de restaurants en aan jou! Dat betekent, korting op elke bestelling. Je zult zien dat je korting in het winkelmandje automatisch wordt verrekend. Probeer het nu zelf uit!

Samen met de restaurants en alle Deventenaren kunnen we de horeca sector weer een beetje gezonder maken. Dat is hard nodig in deze tijd.

Dat vinden wij nou eerlijk, bewust en voordelig. Makkelijke keuze toch?

Vorig artikelExtinction Rebellion overhandigt 3 eisen aan wethouder Carlo Verhaar
Volgend artikelServiceloket in het station van Deventer sluit niet!