DEVENTER – Is het jouw al wel eens opgevallen dat veel steden in Nederland unieke putdeksels hebben? Een jonge ondernemer uit Deventer viel dit op en twijfelde geen moment “hier moet ik iets mee’’. In de binnenstad van Deventer liggen de straten vol met bijzondere putdeksels.

Deventer en Groningen hebben de primeur. Deze twee steden zijn de eerste waarvan een trui, tas en ansichtkaart te verkrijgen zijn. De keuze voor deze steden was eenvoudig De ondernemer verhuisde van Groningen naar Deventer. Twee hele mooie Hanzesteden waar hij zich erg thuis voelt.

De eerste producten zijn sinds dinsdag 16 januari te koop in de webshop www.stadstrui.nl

Vorig artikelStatement Go Ahead: Stadions moeten en kunnen open voor publiek!
Volgend artikelFinanciële ondersteuning mogelijk voor beweegactiviteiten