DEVENTER – Raster Ouderenwerk vindt het belangrijk dat iedereen in de samenleving mee kan doen aan sportieve bewegingsactiviteiten en sociale activiteiten. Soms willen mensen meedoen, maar hebben zij niet genoeg financiële middelen. Het is mogelijk om hiervoor financiële ondersteuning aan te vragen.

Ontspanning en inspanning staan, naast het opdoen van sociale contacten, centraal bij Raster Ouderenwerk. Naast zo lang mogelijk vitaal en gezond blijven, staat het plezier voorop. Wilt u graag meedoen met een van de beweeglessen van Raster Ouderenwerk of deelnemen aan een van de uitstapjes, maar heeft u de financiële middelen niet? Onderzoek dan wat Rechtop of uw zorgverzekering voor u kan betekenen.

Vergoeding Rechtop

Rechtop is een project van de gemeente Deventer met als motto ‘meedoen’. Het project biedt verschillende mogelijkheden voor vergoeding. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding van Rechtop? Kijk op www.rechtop.nu. U kunt telefonisch contact met Rechtop opnemen via 0570-628090. Komt u liever langs? Vanwege corona werkt Rechtop momenteel alleen op afspraak, ook hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen. Rechtop is gevestigd aan de Vetkampstraat 1A te Deventer.

Vergoeding zorgverzekeraar

Ook veel zorgverzekeraars vergoeden, als u aanvullend bent verzekerd, beweegactiviteiten. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om te informeren naar de mogelijkheden. Na toezegging van uw zorgverzekeraar kunt u de factuur van Raster declareren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de activiteiten die Raster Ouderwerk aanbiedt? Neem voor meer informatie, voor een gratis proefles of om u op te geven voor één van de activiteiten telefonisch contact op via 0570-611247. U kunt ook een mail sturen naar seniorenactiviteiten@rastergroep.nl

Vorig artikelJonge ondernemer begint eigen kleding lijn en drukt putdeksels op truien
Volgend artikelOnline Open Huizen scholen Etty Hillesum Lyceum