DEVENTER – Een uitwedstrijd tegen NEC. Dat is voor Go Ahead Eagles de uitkomst van de loting van de kwartfinale van het toernooi om de TOTO KNVB Beker. Het team van trainer Kees van Wonderen treedt op 8, 9 of 10 februari in het Goffertstadion aan tegen de Nijmegenaren.

De kwartfinalewedstrijd tegen NEC wordt voor Go Ahead Eagles het vierde cuptreffen in het seizoen 2021/2022. In de eerste ronde werd Almere City FC met 0-2 verslagen, een bekerronde later werd in De Adelaarshorst met 2-0 gewonnen van Roda JC. Afgelopen dinsdag werd in Friesland de achtste finale tegen sc Heerenveen gespeeld. Door een doelpunt van Iñigo Córdoba werd met 0-1 gewonnen, waardoor Go Ahead Eagles zichzelf vanavond terugvond in de koker van de bekerloting, die door technisch manager Paul Bosvelt werd verricht.

Mocht Go Ahead Eagles erin slagen om de kwartfinale winnend af te sluiten, dan wacht in de halve finale van het bekertoernooi een thuiswedstrijd in De Adelaarshorst.

Vorig artikelDeventer zanger Ammar Bozoglu brengt single uit op platenlabel Rapper Snelle
Volgend artikelCDA Deventer verrast vrijwilligers met lunch